Márkáink

Az ügyfelek
elégedettsége
örök törekvésünk.

A felgyorsult modern világban a vendéglátás és az emberek étkezési szokásai, igényei is komolyan megváltoztak, a gyorsan de könnyű elkészíthetőség, egészséges, minőségi de ám hosszantartható termékek lettek az elvárások alapjai. a jelenlegi világhelyzetben termékünkkel hatékonyabbá tudja a gyors házhozszállítási feltételeihez alkalmazkodni. termékeink fogyasztóban tárolandó de mégis a frisseséget merőrzi, gyorsan elkészíthető, csomagolható.

Cégünk hagyományos receptek alapján + profesziónális gépek kombinációval összehoztunk a legmodernebb megoldást termékeink kifejlesztésére. 

EU országokba is exportálunk: Ausztria, Németország, Csehország, Olaszország. minta termékeinkről nagyon jó visszajelzéseket kaptunk európa szerte.

Célunk hogy az európai piacon meghatározó, minőségi ázsiai gyors fagyasztott termék kínálatunkkal állunk partnereink rendelkezésére.

Termék sorozataink fejlesztésében az ízek, alapanyagok, gondosan lettek válogatva, megfelel a magyar és az európai szabályok és előírtak szerint.

Ínyenc gyárunk

A King Food Kft. Budapest 15. kerületében található. Gyorsan fagyasztott friss élelmiszerek, például kantoni dim sum és wenzhou-i lo wei, illetve egyéb speciális élelmiszerek gyártására szakosodott.

Cégünk termékpalettáját a technológia és a hagyományos formulák felhasználásával fejlesztjük. Termékeink kiváló tápszereket, egyedi és ízletes ételeket tartalmaznak, amelyeket a legtöbb kínai és európai ember is nagyon szeret.

A modern és az új vendéglátás, valamint az emberek megélhetési igényeinek fejlődése magasabb követelményeket támasztanak a frissesség, a kényelem, a táplálkozás és az ízlés iránt. 

megbízhatóság - rugalmasság

Hiszünk abban hogy a hosszú távú együttműködést sikerül jövőben kialakítani elsősorban nemzetközi vendéglátó konyha egységek, élelmiszer üzletláncokkal.